[A3+ET] BUD-ADD v C za 200 €
Tohle je přesně to, že koupíš něco co koupit nechceš, poletíš s někým s kým letět nechceš, poletíš v byznysu co není byznys a ke všemu letíš tam, kam vůbec taky nechceš... 😄
Zase pokud někdo honí status u *A, tohle by byl, pokud to vyjde, nejlepší deal za poslední roky.
Mně to přes Pelikána ještě drží.
EDIT: Jen ten kód mi jde jen u Aegean, i když by měl i u Ethiopian.
jokker napsal(a):a je v té ADD aspoň jedna věc zajímavá?
Je. Ovšem pro lidi, kteří o zemi neví vůbec nic, nemá význam seriózně odpovídat.
David Eiselt napsal(a):Tohle je přesně to, že koupíš něco co koupit nechceš, poletíš s někým s kým letět nechceš, poletíš v byznysu co není byznys a ke všemu letíš tam, kam vůbec taky nechceš... 😄
Hodně výstižné. Navíc cestovat po Etiopii není vůbec jednoduché a po vlastní ose bez řidiče čeká kromě nevšedních zážitků nemálo komplikací.
To jsou tady pořád samý Seychely a Maledivy, i Etiopie může mít své kouzlo. A když se budeš nudit, můžeš si odskočit do Somálska hned vedle.
Co tam vlastně pijou?
Ja kupoval termín na konci února a prvně to vypadalo, ze zrušili jen let ADD-ATH, protože ještě ho neměli ET v letovým řádu, ale do hodiny psali z Pelikána, že to celé ruší.
cali napsal(a):Mám ET PNR, ale stejně ho to nenajde...
edit: V app funguje, jdou sedačky, jídlo, klasika.
Jaký PNR jsi použil, resp. kde vzít ET PNR?
PNR (booking reference) ze stránek/appky Aegean mi stále nefunguje (ani web, ani appka ET)
@Leoš Literák
https://mzv.gov.cz/jnp/cz/cestuj...mi_do.html
Česko nedoporučuje ani stát Afar
Připomíná mi to, jako bych si šel vybírat sportovní auto a řešil sedačky, protože počítám s tím, že vyhraju ve sportce.
A pro méně znalé. To že si ty sedačky můžete vybrat opravdu neznamená absolutně nic. Až to bude držet 2 měsíce, tak se tím začnu zabývat. Dřív je to ztráta času. Ale někdo rád sní, tak to pak jo. 😀
[citace="fridgy"]
já to koupil teda rovnou dvakrát, na Star Alliance Gold status to stačí :)
To ti rozhodně stačit nebude. Budeš za to mít 2x 480 points, tedy 960. Ale na Gold potřebuješ 2000 points a hlavně 1000 status points a ty nebudeš mít žádné .